FreshCotton lookbook najaar 2012

11 oktober 2012

FreshCotton Lookbook fall 2012

FreshCotton is de online shop met een divers aanbod aan herenkleding, herenschoenen en accessoires. Freshcotton draait om nieuwe en vernieuwende labels, oog voor opkomende trends en een voorliefde voor kleding van een bovengemiddelde kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat je er na je kitesurfsessie warmpjes bij zit in een verse look.

FreshCotton presenteert het lookbook voor het najaar van 2012 met hierin de belangrijkste trends voor dit seizoen. Het modebeeld zal de komende maanden gedomineerd worden door outdoor, mountaineering en sportswear. De trend verschuift duidelijk van heritage-inspired menswear naar items die een traditioneel design combineren met high-tech materialen en innovatieve details. Dit zien we bij FreshCotton terug in een rijke collectie waterdichte boots, technische sneakers en vele functionele winterjassen. Heerlijk warm, super kwalitatief en bruikbaar onder alle omstandigheden.

freshcotton lookbook

De online shop introduceert dit seizoen een aantal nieuwe merken die deze nieuwe trends perfect vertegenwoordigen: The North Face, New Balance, Rascals, KOI, Element, KEY, Brooklyn We Go Hard, Nudie en Alpha Industries. Uiteraard zien we ook de beste stijlen van FreshCotton’s oudgediende wintermerken: Ontour, Penfield, Obey, Carhartt, Revolution, Vans en Nike.

Check FreshCotton

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.