De vlogs van Kevin Langeree

1 november 2016

De meeste van ons zal het niet zijn ontgaan. Onzer local hero Kevin Langeree is een vlog begonnen. In een leven vol van adrenaline, sporten, reizen en exotische locaties is er genoeg te beleven om te delen met de buitenwereld. Al vanaf blog 1 blijkt Kevin een natuurtalent. Naast eigen en eerlijk is het een ontzettend blij ei wat ervoor zorgt dat de video’s heel leuk en toegankelijk zijn. In dit topic houden we  alle nieuwe video’s bij met een korte omschrijving. We updaten omgekeerd chronologisch oftewel laatste video eerst :)

Vlog #14: Broke my ankle

Tijdens een trainingsessie voor Red Bull King of the Air landt Kevin ongelukkig en loopt hij een scheurtje in z’n enkel op. De KOTA lijkt uit zicht. Kevin geeft aan zich in de komende vlogs wat meer te gaan richten op de techniek achter kitesurfen. (Bron: http://www.thekiteboarder.com)

Vlog #13: 20m JUMPS

De wind is inmiddels aangetrokken in Zuid-Afrika en met zo’n 30-35 knopen en 10m2 in de lucht gaat Kevin met de regelmaat van golfslag over de 20 meter. De dagen zoals we ze allemaal willen met > 3 sessies op één dag.

Vlog #12: TESTING 2018 KITES

In deze vlog heeft Kevin de beschikking gekregen over nieuw Naish materiaal wat hij op de proef gaat stellen. De bekende dosis fun, handle passes en kiteloops.

Vlog #11: Cape Town is ON

Kevin spendeert de winter zoals elk jaar weer in Cape Town. Hier traint hij met vrienden en familie o.a. voor de Red Bull King of Air. De hele video laat toch maar weer zien waarom Zuid-Afrika dé winterbestemming is voor ons kiters. Veel waveboard actie!

 

Vlog #10: Back to the Island

In deze aflevering gaat Kevin richting Sint Maarten – het eiland waar hij is opgegroeid. Het waait net voldoende voor een foil sessie. Daar is dat mooie blauwe water toch wel erg geschikt voor.

Vlog #9: Spartan Race Dubai

Kevin is uitgenodigd voor een Spartan obstacle race door de woestijn in Dubai. Nog geen kite actie maar dat lijkt te volgen.

Vlog #8: A career change?

Jeugdvriend uit Noordwijk Janieck doet het goed in de muziekindustrie en dat biedt perspectieven voor een jamsessie.

Vlog #7: Crashes, food & MTB

Als het niet waait, vermaakt Kevin zich prima met een rondje mountainbiken in de buurt van Noordwijk en geeft hij letterlijk een kijkje in zijn keuken.

Vlog #6: The figure 8 myth

Het overgrote deel van de kiters rolt hun lijnen op in de 8-tjes methoden. Kevin heeft zo z’n eigen stylo namelijk gewoon om de bar wikkelen. Hij neemt de proef op de som door zijn methode te timen met de populaire oprol methode.

Vlog #5: A Dutch Session

In deze video gaan Kevin en matties waaronder Ruben Lenten naar de Slufter voor een 20 knopen sessie. Blijft een topspot!

Vlog #4: Por Tu Gal

Kevin is nog in Portugal met z’n vriendin. De wind blijft uit maar de golven zijn top voor een mooie sup-sessie. Dat kan die man wel :). De vlog sluit af met wat airport fun.

Vlog #3: Travelling light

Op naar Portugal met een aantal tips om je spullen door de douane heen te krijgen. Mega mooie accommodatie, geen wind maar genoeg sight seeing.

 Vlog #2: Pack up and go

Geklooi met de computer, foilsessie bij Noordwijk en vervolgens inpakken voor Portugal

Vlog #1: Holy Vlog

Kevin vertelt waarom hij is gestart met vloggen, laat zien wat hem bezig houdt in Noordwijk en gaat naar de crossfit box.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.