Top 10 kitesurf pro´s die vloggen

4 juli 2018

Inmiddels zijn er een heleboel pro kitesurfers gestart met vloggen. Waarom ook niet. Kitesurfen is ontzettend mediageniek en ze hebben allemaal een lifestyle waar iedereen van droomt:
– veel reizen naar de mooiste, meestal warme bestemmingen
– de beste kitespots ter wereld
– luxe hotels
– als het niet waait, uitgenodigd worden voor de coolste activiteiten
– heel veel op het water staan
– gesponsord materiaal


Bron: https://www.instagram.com/kevinlangeree

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het leven van pro kiteboarder is ontzettend inspirerend maar heeft ook wel z’n nadelen. In deze video geeft Colleen Carroll inkijk in de voordelen maar ook de nadelen.

Hieronder hebben we een top 10 van pro’s gemaakt die een leuk kanaal hebben neergezet. Niet op volgorde van populariteit en abonnees maar hoe vermakelijk we de video’s vinden.

Top 10 vlogs van kitesurf pro’s

  1. Kevin Langeree: Mr. positive. Met zijn hele eigen, eerlijke video’s verovert hij de harten van vele kiteboard fans. Persoonlijk, nooit te commercieel en altijd vermakelijk.
  2. Jake Kelsick: deze dude is altijd op reis en heeft van zijn passies video maken en kiteboarden zijn werk gemaakt. Hij is een meester in editten. Mooie drone shots, gelikte overgangen. Van ons hoeven er iets minder ‘wicked wicked rap rap handbewegingen’ (we quoten ‘m ook vaak met “Whatsup guys”) maar de inhoud is altijd goed op orde. Wordt nu wel wat commerciëler.
  3. Tom Hebert: vlogt zelf eigenlijk niet en hoort daarom niet in het rijtje thuis. Maar het feit dat hij een ontzettend droge humor heeft in combinatie met zijn stevige accent en het repertoir aan hele toffe oldschool tricks zorgt ervoor dat je zijn video’s allemaal uitkijkt. Misschien wel onze grootste held, mag wat vaker posten en dus zijn eigen kanaal opzetten.
  4. Ruben Lenten: Ruben was er erg vroeg bij in samenwerking met Red Bull. Zijn laatste format is in samenwerking met Mystic ‘On the Fly’. Doet het goed voor de camera, maakt vette videos. We zijn benieuwd naar zijn volgende serie.
  5. Albert Rondina: doe heel veel trick tutorials en legt ze op een hele toegankelijk manier uit. Hij heeft zijn eigen kiteschool op Sicilië op een fenomenale spot.
  6. Karolina Winkowska: de vrouwelijke pro rider die het meeste vlogt. Er zijn er heel veel begonnen maar ook veel gestopt. Zonde want één van onze favoriete edits is er een van Hannah Whitely met Lost on an Island
  7. Dimitri Maramenides: de eigenaar van Epic kites. Begonnen als commercieel kanaal en steeds meer uitgebreid naar leuke tricks en grappige anekdotes.
  8. Tom Court: lifestyle van een pro kiteboarder gemixt met een goede portie humor
  9. Benjamin Beholz: Professioneel kiteboarder en camera liefhebber. Hij doet veel tutorials over tricks.
  10. Sam Light: veel bizarre actie en grappige stunts. Vlogt niet heel regelmatig maar is in elke video erg vermakelijk.
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.