Kitemovie ‘What’s in a Name’ van Airush kiteboarding

7 maart 2017

Op de Instagram en Facebook kanalen van het Airush team werd het al breed aangekondigd: de Airush Kiteboarding movie. Waar Airush het zwaar heeft op de Nederlandse kitemarkt, hebben ze wel degelijk een spectaculair riders team met als grote namen Alex Pastor en Bruna Kajiya maar ook een aantal Nederlanders.
Het doel van deze film is het verhaal vertellen van Airush. De oorsprong, de visie, het design en de mensen achter Airush. Er worden geen producten specifiek uitgelicht maar de video zit zuiver op beleving. Er is gefilmd op drie locaties namelijk Cape Town, Mauritius en BraziliĆ«. Hierin komen een heleboel nieuwe talenten voorbij maar ook de oude Airush helden passeren de revue. De productie is overigens van Nederlandse makelij – gemaakt door het duo Bas Koole en Ydwer van der Heide.

Perfect om die Apple TV of Chromecast even aan te zwengelen en een kwartiertje te gaan zitten voor actie, sfeerbeelden en daarna voor … aftiteling. Want de laatste 5 minuten van de 20 minuten video is aftiteling…. ja echt. Dat vonden wij ook gek. Resume? Een leuke video die niet te commercieel is ingestoken met leuke actie en mooie beelden.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.