Unieke wetsuits. Creatief met neopreen

12 maart 2011

Natuurlijk is je O’neill Psycho de warmste en meest flexibele wetsuit. De felle kleurtjes zijn helemaal hip. En toch wil je een keer wat anders. Op het strand heeft iedereen hetzelfde pak aan. En jij wilt juist opvallen. Misschien iets compenseren met voor je skills? Met deze wetsuits gaat het zeker lukken.

diddo-creative-wetsuit

De Amsterdamse ontwerper Diddo weet wel raad met neopreen. Met unieke technieken weet hij kleur te geven aan de wetsuits. Éen van de pakken laten het lijken of je door een haai bent aangevallen. Een andere laat de anatomische structuur van je spieren zien. Erg mooi. Ook aan de afwerking en kwaliteit zal het niet liggen.

diddo-muscle-neopreen

Een andere neopreen fabrikant die zich bezig houdt met custom wetsuits is Roddenburry. Wetsuit op maat is hun specialiteit. En waarom zou je er niet – als je toch al aan het naaien bent – een Star Trek uniform van maken? Omdat het er niet uit ziet? Iets voor echte fans.

startrek-wetsuit

Japanners gaan altijd een stapje verder. Dus ook met hun wetsuit. Waarschijnlijk een nieuw excuus om zich als Anime figuren te kunnen verkleden.

anime-wetsuits

Wij zijn er uit. Ons volgende wetsuit word zeker eentje à la Spiderman.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.