Alle stunts van Nick Jacobsen op een rij

15 december 2017

Onze beroeps stuntman Nick Jacobsen is weer eens terug te vinden op alle sites over kitesurfen en extreme sports omdat hij zich met kite omhoog heeft laten trekken tot 277 meter. Dit omhoog slepen werd gedaan door de Nederlandse deelnemer aan de Volvo Ocean Race; de Brunel. Op die hoogte koppelt hij zich los en daalt zo een kwart kilometer af om uiteindelijk met een mooie landing te eindigen. Wat een adrenaline monster ben je dan!

Nick Jacobsen vanaf 277 meter

Nick Jacobsen springt van hotel af in zwembad

In deze video springt Nick van het dak van een hotel af in het zwembad waar hij daarna nog een aardige trukendoos open trekt.

Nick Jacobsen springt uit mast Abu Dhabi (Volvo Ocean Race)

Naast zich omhoog laten trekken door de Brunel, is Nick al eerder een keer vanuit de mast gesprongen van een andere Volvo Ocean Race deelnemer namelijk de Abu Dhabi. En dat op snelheid.

Nick Jacobsen springt van Burj Al Arab in Dubai

Een van de bekendste hoge gebouwen in Dubai is de Burj Al Arab Tower. En laat die nu net aan het water liggen. Dat klinkt als Nick en zo ging het dan ook.

Nick Jacobsen springt van huis Richard Branson

Naast Obama is ook Richard Branson fervent kiter, tevens sponsor van de sport. Terwijl Nick een bezoek brengt aan Richard’s eigen eiland en zijn fantastische woning daar, komt hij op het briljante idee om van het huis af te springen.

De crane jump van Nick Jacobsen in Zuid-Afrika

In een van de baaien in Zuid-Afrika ligt een wrak van een enorm schip met een kraan erop. Een kraan van zo’n 40 meter hoog. Alleen al het erin klimmen met kite in de lucht is een flinke uitdaging. Maar onze mafkees heeft ook nog een broodje meegenomen en een menukaart voor een leuke sketch bovenop de kraan voordat hij naar beneden springt.

Nick Jacobsen uit de oude doos

Dat Nick zich al lang bezig houdt met dergelijke stunts blijkt uit deze hele oude video van 9 jaar geleden. Hier springt hij met het materiaal van toen over een dijk heen.

Compilatie Nick Jacobsen

Om af te sluiten nog een wat oudere compilatie waarin ook een heleboel van z’n welbekende idiote outfits voorbij komen.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.