Voor je kitevakantie of gewoon: Hidden Lines terugkijken

30 maart 2017

Tussen je Netflix series door of gewoon omdat je binnenkort op vakantie gaat: het maakt eigenlijk niet uit want het is altijd (!) een goed idee om Hidden Lines terug te kijken. Deze toffe productie van Eyeforce is van hoge kwaliteit en lang genoeg om lekker op je grote TV scherm terug te kijken.

Chapter I: Chile

Partners in crime Youri Zoon, Kevin Langeree en professionele mafkees Nick Jacobsen bezoeken de kitesurf droombestemmingen. In Chapter I bezoeken ze Chile. Ze surfen op een bergmeer genaamd Puclaro en hebben vervolgens geluk op wavespot Matanzas.

Chapter II: San Blas Islands

Na een heerlijk chapter I zetten Kevin, Youri en Nick koers richting de San Blas Islands. Hier ontmoeten ze de oudste Indianenstam van de wereld. In dit contact blijkt maar weer dat humor een internationale taal is. Deze prachtige aflevering zit wederom vol met prachtige, unieke beelden van de locatie en grappige anekdotes. Nick moet in deze primitieve omstandigheden uiteindelijk ook langs een ziekenhuis. Verder wordt er gekite in het donker met neon verlichte pakken wat ook schitterende beelden oplevert.

Chapter III: Nitro City

Het laatste hoofdstuk eindigt met een klapper. De bekende mannen van Nitro Circus hebben Youri, Kevin en Nick uitgenodigd in Nitro City. Het paradijs van de extreme sports. Perfecte omstandigheden voor freestyle tricks, de gekste stunts en een flinke partyscene zorgt voor een tof einde van de trip.

HIDDEN LINES – Chapter III – Nitro City from EYEFORCE on Vimeo.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.