Kiteboard film Hidden Lines online

21 november 2012

Een half jaar na de première tijdens de PKRA in Scheveningen, kunnen we Hidden Lines eindelijk online gaan bekijken. De succesvolle full-length kitesurf film, was al te zien op verschillende evenementen en in een aantal filmzalen. Nu kan iedereen die de film gemist heeft, hem toch online gaan bekijken.

In Hidden Lines worden Youri Zoon, Kevin Langeree en Nick Jacobsen meegenomen naar een aantal van de mooiste plekken om te kitesurfen in Zuid-Amerika. Geweldige spots in Chili, de Caribische Samblas eilanden en Nitro City worden je voorgeschoteld.

Youri Zoon en Kevin Langeree staan garant voor freestyle actie van het hoogste niveau. Nick Jacobsen, die we kennen vanwege zijn bizarre stunts aan een vlieger, laat ook in deze film een aantal bijzondere dingen zien. Verder bevat de film interviews met de jongens en gelukkig een flinke dosis humor. De juiste mix om van begin tot eind op het puntje van je stoel te zitten.

EyeForce, die Hidden Lines produceerde, gaat de film in 3 episodes online zetten. Genoeg kijk plezier voor de komende tijd.

Bekijk Hidden Lines online:
Chapter 1 Chili
Chapter 2 San Blas Islands
Chapter 3 Nitro City

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.