Kite Ride Bonaire: wakestyle event

17 april 2013

kiteride-bonaire

Kitesurf paradijs Bonaire organiseert hun eigen freestyle / wakestyle evenement. De kleine kite-community op het eiland werkt samen met de lokale bevolking, om een evenement met hoge fun factor neer te zetten.

Bonaire is een prachtig eiland met heel vaak goede constante wind. De temperatuur is altijd lekker en het water is blauw, met een prachtige onderwaterwereld. Op de spot waait het aflandig en dat betekend vlak water. Ideaal om een freestyle slash wakestyle evenement te houden. De lokale scholengemeenschap is bezig met het bouwen van verschillende obstakels om overheen te boarden.

De relaxte vibe die op het eiland hangt zal in het evenement ook de boventoon voeren. Naast kiteboarden zullen er verschillende feestjes en BBQ’s worden gehouden: gezelligheid dus.

Een aantal grote namen hebben hun deelname bevestigd:logo-kiteridebonaire

  • Ruben Lenten
  • Aaron Hadlow
  • Andre Philip
  • Susi Mai
  • Bruna Kujiya

Van 17 tot en met 22 juni gaat het los op Bonaire. Voor het event kun je nog een wildcard bemachtigen. Gewoon chillen en kiteboarden is natuurlijk ook mogelijk. Meer informatie en hoe je er bij kunt zijn lees je op de website van Kite Ride Bonaire.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.