Kitesurf Game voor iPad & iPhone

29 januari 2011

Een windstille dag en toch de vetste kitesurftrucjes uitvoeren? Wie zou er niet graag in een Tony Hawk Pro Skater achtige game alle moeilijke tricks er uit gooien? Het wachten is nog op een goede game voor PC of console. Wel is er een spel uitgebracht voor de iPhone en iPad.

The Ultimate Kiteboarding Simulation Game
Ontwikkelaar Sea Venture brengt deze game uit in Apple’s App Store. Van de App zijn twee versies beschikbaar. De demo versie is gratis. Wil je een competities kunnen varen dan betaal je €1,59 voor de volledige versie. Hoe ultiem het spel daadwerkelijk is bepalen we zelf wel.

kite-iphone

Bij het starten van het spel valt direct op aan de grafische kwaliteiten geen aandacht is besteed. De plaatjes zijn onscherp en 2D. Het uiterlijk verre van realistisch.

In de eerste levels van de demo versie doorloop je de tutorial. Hierin worden de controls uitgelegd, met doelen die je moet halen. De kite bestuur je met het apparaat zelf. De kite draait in dezelfde richting als je iPhone of iPad. Als je een sprong wilt inzetten stuur je de kite dus ook over je hoofd. Om af te zetten tap je op het scherm. Als dit gelukt is, kun je met taps verschillende grabs uitvoeren. Voor de landing is een precieze besturing van de kite nodig. Als dit je gelukt is kun je aan de competitie beginnen.

De competitie vereist het installeren van de volledige versie. Hiervoor betaal je €1,59. Of het spel dit waard is kun je zelf bepalen na de demo. Volgens ons moet er nog veel gebeuren aan zowel de graphics als de gameplay voordat het een interessant spel wordt.

Download de gratis versie:
The Ultimate Kiteboarding Simulation Game

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.