Kitesurf met muziek, waterproof iPod

2 oktober 2010

kitesurf muziek ipod

Muziek tijdens het sporten geeft een extra dimensie. Hoeveel mensen zie je niet joggen, fietsen of fitnessen met muziek in hun oren. Snowboarders en skateboarders worden al jaren gezien met headphones op. Ze gebruiken hun favoriete muziek om “In the Zone” te komen tijdens het boarden.

Ook surfers en andere watersporters kunnen nu hun favoriete muziek luisteren op het water. H2O Audio beweert dat hun waterbestendige iPod producten bestand zijn tegen sessies kitesurfen, surfen, stand up paddle, wakeboarden etc. Om te bewijzen dat kiteboarders het water op kunnen gaan met hun iPod hebben zij in hun team o.a. Martin Vari, Jesse Richman en Ian Alldregde. Geen kleine namen in de kitewereld. ipod-waterproof-armband

Voor elk model Apple iPod of iPhone is er een waterproof case beschikbaar. Deze kun je aan/in je wetsuit bevestigen. Handiger zijn de armbanden die je je mp3 speler op je arm laten meedragen. Los verkrijgbaar zijn waterdichte oordopjes en koptelefoons.

Het luisteren van muziek terwijl je op het water staat past helemaal bij de boardcultuur. Zorg natuurlijk wel dat je je niet helemaal afsluit van de buitenwereld en let op de veiligheid.

H2O Audio - Kitesurf met muziekipod kiteboarding

Meer informatie via H2O Audio.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.