Bescherm je ogen met Seaspecs

29 december 2010

seaspecs

Tijdens een goede sessie in een zonnig oord denken veel kitesurfers wel aan zonnebrand tegen de huid. Dat UV stralen ook schadelijk zijn voor de ogen wordt vaak vergeten. Zeker op het water waar zonlicht weerkaatst, is het goed je ogen te beschermen tegen UV. Fel zonlicht vermoeit daarnaast de ogen. Tenslotte is ook zoutwater en wind in je ogen geen pretje. Vandaar dat SeaSpecs een aantal jaar geleden met een bril speciaal voor kitesurfen op de markt kwam.

SeaSpecs Sport zonnebrillen
SeaSpecs zonnebrillen zijn specifiek ontworpen voor watersport en wintersport. De SeaSpecs is uitgevoerd met een niet-elastisch, comfortabel bandje, deze houd je SeaSpecs op je hoofd tijdens het kitesurfen. De zonnebril is zeer sterk en extreem lichtgewicht. Er zijn een aantal slimme materialen gebruikt zodat de bril niet kan roesten en wel blijft drijven. Best handig voor een extreme sport als kiteboarden.

SeaSpecs Lenzenseaspecs-levering
De SeaSpecs lenzen zijn van hoge kwaliteit en slagvast! DeĀ “polarized” lenzen voorkomen reflectie op het water. Ook bieden de ze 100% UVA- en UVB-bescherming. Er zijn verschillende kleuren lenzen beschikbaar voor verschillende omstandigheden qua licht.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.